UITLAAT SYSTEMEN

VETUS heeft een rijke historie in het ontwikkelen van uitlaatsystemen. Bij de ontwikkeling van een nieuwe uitlaat is uiteraard het reduceren van het geluid altijd het belangrijkste doel. De uitdaging daarbij is dat de tegendruk niet te hoog mag zijn. Door een te hoge tegendruk kan de motor namelijk afslaan.Omdat niet iedere boot hetzelfde is en ...

VETUS heeft een rijke historie in het ontwikkelen van uitlaatsystemen. Bij de ontwikkeling van een nieuwe uitlaat is uiteraard het reduceren van het geluid altijd het belangrijkste doel. De uitdaging daarbij is dat de tegendruk niet te hoog mag zijn. Door een te hoge tegendruk kan de motor namelijk afslaan.Omdat niet iedere boot hetzelfde is en de ruimtes waar de geluiddempers geplaatst moeten worden zeer verschillend zijn, heeft VETUS diverse modellen ontwikkeld. Naast bijvoorbeeld de NLP, die verticaal toegepast dient te worden, is er de NLPH voor horizontale toepassingen. Na de introductie van de eenkamer waterlock heeft VETUS de tweekamer waterlock geïntroduceerd die het geluidsniveau nog verder reduceert.

Еще

UITLAAT SYSTEMEN  40 товаров.

Подкатегории

 • DEMPERS

  GELUIDDEMPERS

  De constructie van de geluiddemper is dusdanig dat de uitlaatgassen vrijwel geen weerstand ondervinden. De geluiddemper creëert extra wervelingen van het water in de uitlaatlijn waardoor geluid nog beter wordt gereduceerd.

 • WATERLOCKS

  WATERLOCKS

  Met de correct gekozen capaciteit, zorgen onze waterlocks ervoor dat het water niet terugstroomt naar de motor als de boot eenmaal is gestopt..

 • WATERLOCK DEMPERS

  WATERLOCKS-GELUIDDEMPERS

  Ontworpen voor horizontale en verticale installatie. Deze waterlock/geluiddemper bestaat uit 2 of 3 draaibare kamers en volledig draaibare slangaansluitingen voor eenvoudige, tijdbesparende installatie en universele toepasbaarheid.

 • ZWANENHALZEN

  ZWANENHALZEN

  De zwanenhals verhoogt de uitlaatpijp boven de waterlijn en zorgt voor extra geluidsreductie. De uitlaat past direct op al onze rubberen spiegeldoorvoerverbindingen.

 • BELUCHTERS

  BELUCHTERS

  Wanneer het injectiepunt van het afgewerkte koelwater minder dan 15 cm boven de waterlijn is gelegen, kan het koelwater bij het stoppen van de motor, door hevelwerking in het uitlaatsysteem en zelfs in de motor terechtkomen. Dit kan worden voorkomen door plaatsing van een beluchter.

 • UITLAAT SLANGEN

  UITLAATSLANGEN

  Flexibel en sterk, bespaart installatietijd.

 • UITLAAT DOORVOEREN

  UITLAAT-SPIEGELDOORVOEREN

  Eenvoudige montage aan de spiegel.
  Er zijn verschillende soorten uitlaatspiegeldoorvoer verbindingen beschikbaar.

 • ACCESSOIRES
на странице
Показано 1 - 12 из 40 товаров
Показано 1 - 12 из 40 товаров